Technologie

BEO Nardo heeft samen met de BEO groep alle kennis en expertise in huis om oplossingen te bieden voor jouw meest creatieve en uitdagende vraagstukken op het gebied van hijs- en heftechnieken, constructies en bedieningssoftware.

Wanneer we de technologie van Trekwerk integreren in onze projecten bij BEO Nardo, maken we gebruik van het geavanceerde TNM-besturingssysteem. Met de TNM-besturingsinterface maximaliseren we de vrijheid om complexe shows veilig en snel te creëren. De interface beschikt over een toegewijd toetsenbord en touchscreen, waardoor commando’s worden ingevoerd zoals ze worden uitgesproken, waardoor menselijke fouten worden geëlimineerd. Hierdoor kunnen complexe shows snel en gemakkelijk worden geprogrammeerd, wat de samenwerking met een artistiek team nog soepeler laat verlopen.

TNM-systeem

Het TNM-systeem wordt geleverd met een uitgebreide effectenengine om snel zeer complexe bewegingen te bouwen, maar is toch zeer eenvoudig te leren voor de beginnende gebruiker. Het is met name aantrekkelijk voor theaters met hoge eisen en snelle wisselingen tussen shows. Het kan meerdere shows tegelijkertijd en meerdere operators beheren, allemaal werkend in dezelfde cue-database.

Veel artistieke mogelijkheden

TNM opent een wereld aan artistieke mogelijkheden en met meer dan een half miljoen geprogrammeerde shows heeft het zich bewezen als een van de meest veilige en betrouwbare systemen op de markt. De cloudgebaseerde uitwisseling van shows, de automatische vertaling van cues tussen verschillende theaters, maken TNM tot het toonaangevende systeem voor ontvangende theaters. De integratie met verlichtings- en audioapparatuur, videomapping en uitgebreide vergrendelingsfaciliteiten maakt het de voorkeurstool voor productiehuizen. Bij BEO Nardo omarmen we TNM als een krachtig hulpmiddel om jouw visie met behulp van geavanceerde technologie tot leven te brengen op het podium.