Over BEO Nardo

BEO Nardo is het nieuwste puzzelstukje in de BEO-groep, en is opgericht met een missie in gedachten. Het doel is duidelijk: ervoor zorgen dat artistieke en creatieve ideeën nooit in de prullenbak belanden vanwege “technische onhaalbaarheid.”

Bij BEO Nardo draait alles om het actief bijdragen aan hoogwaardige uitvoerende kunst en het dienen als een inspiratiebron voor artistieke teams door innovatieve technologische mogelijkheden te verkennen en te delen. We willen de wereld van kunst veranderen, net zoals Leonardo da Vinci ooit de wereld wilde veranderen met technologie. BEO Nardo zal opdrachtgevers snel en transparant antwoorden geven, projecten doelgericht aanpakken, en zich dienend en faciliterend opstellen in gesprekken met artistieke teams. We zijn wendbaar, we groeien met ontwikkelingen mee en we omarmen een experimentele aanpak of een veranderlijk creatief proces.

Met een sterke focus op het belang van kunst, snelle communicatie, en een experimentele aanpak, zijn we klaar om kunst en technologie te verenigen en samen inspirerende creaties tot leven te brengen.

Technische kennis en een creatieve mindset

BEO Nardo werd binnen de BEO holding opgericht door Luuk van Schriek. Luuk is een gedreven professional met een passie voor theater en techniek. Van jongs af aan had Luuk duidelijk wat hij later wilde bereiken: Mooie effecten creëren voor theatervoorstellingen. Om deze droom te bereiken studeerde hij eerst werktuigbouwkunde. In 2017 zette hij zijn eerste stappen in de entertainmentbranche door stage te lopen bij Trekwerk. Later verbreedde hij zijn creatieve inzicht door een minor creativiteitsontwikkeling te volgen.

Gedurende zijn carrière heeft Luuk zijn vaardigheden aangescherpt en hands-on ervaring opgedaan bij vooraanstaande bedrijven in de sector. Hij heeft zijn expertise uitgebreid door te werken voor gerenommeerde namen zoals Show Canada, Trekwerk, Cuesupport en Cirque du Soleil. Zijn specialisatie ligt in machinebouw en machineontwerp, met een specifieke focus op theater.

Luuk onderscheidt zich door zijn technische kennis te combineren met een creatieve mindset, wat hem in staat stelt innovatieve oplossingen te bedenken voor complexe uitdagingen in de entertainmentindustrie. Zijn toewijding aan zijn vakgebied en zijn ervaring bij internationale organisaties maken hem een waardevolle professional in de wereld van theatertechniek.