Over BEO Nardo

Het doel is duidelijk: ervoor zorgen dat artistieke en creatieve ideeën nooit in de prullenbak belanden vanwege “technische onhaalbaarheid.”

Bij BEO Nardo draait alles om het actief bijdragen aan hoogwaardige (podium) kunst en het dienen als een inspiratiebron voor artistieke teams door innovatieve technologische mogelijkheden te verkennen en te delen.

BEO Nardo zal opdrachtgevers snel en transparant antwoorden geven, projecten doelgericht aanpakken, en zich dienend en faciliterend opstellen in gesprekken met artistieke teams. We zijn wendbaar, we groeien met ontwikkelingen mee en we omarmen een experimentele aanpak of een veranderlijk creatief proces.

BEO Nardo heeft als onderdeel van de BEO groep alle kennis en expertise in huis om oplossingen te bieden voor jouw meest creatieve, uitdagende, technische  vraagstukken op het gebied van machines, constructies en bedieningssoftware. 
BEO Nardo ontwerpt, realiseert en levert op maat gemaakte apparaten, machines en constructies voor alle denkbare (uitvoerende) kunst projecten.

Met een sterke focus op het belang van kunst, snelle communicatie en een experimentele aanpak, zijn we klaar om kunst en technologie te verenigen en samen inspirerende creaties tot leven te brengen.

Technische kennis en een creatieve mindset

BEO Nardo werd opgericht door Luuk van Schriek, een gepassioneerde professional in theater en techniek. Na zijn studie werktuigbouwkunde en een stage bij Trekwerk, breidde Luuk zijn creativiteit uit met een minor in creativiteitsontwikkeling. Met hands-on ervaring bij toonaangevende bedrijven zoals Show Canada, Trekwerk, Cuesupport en Cirque du Soleil, heeft Luuk zich gespecialiseerd in machinebouw en ontwerp voor theater. Zijn combinatie van technische expertise en creatieve oplossingen maakt hem een waardevolle kracht in de entertainmentindustrie.